Nameštaj

Već 15 godina pravimo nameštaj po meri. Za to vreme smo izučili zanat, tako da smo od male radionice prešli u organizovanu proizvodnju nameštaja po meri koja može da ispuni mnogobrojne zahteve klijenata, kako u pogledu dizajna i izbora raznih materijala, tako i u pogledu kvaliteta izrade samog nameštaja.

Nameštaj po meri pravimo u roku od 30 dana. Svaki deo procesa je precizno isplaniran i svakom detalju se posveti dovoljno vremena da bi njegova izrada bila kvalitetna.

Glavni program nameštaja po meri U Bjelogrlić komercu su svakako kuhinje. Danas svaka porodica provodi puno vremena u kuhinji, tako da kod projektovanja i izrade kuhinja, slušamo vaše potrebe kako bi smo na pravi način omogućili da se osećate ugodno i prijatno kada počnete da korisitte kuhinju.

Pored kuhinja, usko smo se specijalizovali za izradu plakara sa kliznim vratima. Tu smo otišli korak dalje, jer smo za okov za klizna vrata napravili sopstveni brand "Bjekoli", koji je svojim odličnim odnosom kvalitet-cena osvojio tržište vrlo brzo. Pored samostalne izrade kliznih vrata u mogućnosti smo da vam ponudimo mnogo kombinacija ispuna za klizna vrata, od univera i furniranog medijapana, preko stakla i ogledala, do stakla sa nalepljenom folijom. Koncept je jasan - ponuditi kompletno rešenje, ali i kompletnu izradu.

Pored ova dva ozbiljna programa, u mogućnosti smo da napravimo i dečiju sobu, spavaću i dnevnu sobu, kupatilo i sve ostalo što je vezano za nameštaj. Drugim rečima, opremamo kompletne privatne stanove od poda do plafona sa kvalitetni i unikatnim nameštajem.

Pored nameštaja po meri, specijalizovali smo se i za razna opremanja javnih ustanova i poslovnih prostora. Takođe i ovom segmentu pristupamo sa dosta pažnje, jer su zahtevi klijenata na visokom nivou u pogledu dizajna i detalja, kao i različitih vrsta materijala - od drveta, preko metala, do stakla i aluminijuma.

Uz kompletno projektovanje, izradu nameštaja, kao i obezbeđenu isporuku i montažu nameštaja, nudimo našim klijentima kompletan servis - "ključ u ruke".

Od materijala koje koristimo u proizvodnji možemo izdvojiti sledeće: oplemenjena iverica austrijskih proizvođača Egger. Funder Max, abs traka češkog proizvođača Hranipex, okov za nameštaj Bjekoli.

Uz osnovni deo materijala nudimo i pravimo aluminijumske ramove i klizna vrata, folije za staklo, furnirane materijale, kao i farbani medijapan u preko 100 boja.

Zahvaljujući savremenim mašinama, velikom izboru materijala za izradu nameštaja, stručnom kadru i timskom radu sposobni smo da ispunimo zahteve kako privatnih stanova, tako i veoma zahtevnih enterijera. Ipak najveća snaga je u timu koji je zajedno već 10. godina.

Čekamo Vas......