O nama

Kompanija Bjelogrlić komerc je osnovana 2001. godine.

Nakon pet godina rada, od 1996. godine, sa pločastim materijalima, u svojoj radionici, donosimo odluku da osnujemo porodičnu kompaniju.

Kao i svakoj kompaniji, prve godine su protekle u organizaciji poslovanja, zapošljavanju i traženju pravog tima koji će u budućnosti postati okosnica kompanije. Kupovina prvih industrijskih mašina za proizvodnju nameštaja, odabir odgovarajućih proizvođača pločastih materijala uz uslov: "najboljeg mogućeg odnosa cena - kvalitet", kao i proširenju pruženih vrsta usluga, kompanija Bjelogrlić komerc se do 2005. godine poziconirala na tržištu pločastih materijala i nameštaja uopšte.

Postali smo prepoznatljivi po kvalitetnoj usluzi sečenja i kantovanja pločastih materijala. Već tada smo posedovali industrijske mašine za proizvodnju nameštaja:

  • horizontalni formatier italijanskog proizvođača "Giben"
  • kantaricu nemačkog proizvođača "IMA"

Potrebu za investiranjem u industrijske mašine smo doživeli na nekoliko načina. Najvažnije je bilo odgovoriti na zahtev tržišta u smislu kvaliteta usluge sečenja i kantovanja, a sa druge strane dobili smo na kapacitetu i produktivnosti. Investiranje u obuku za zaposlene na mašinama dobili smo konstatnostu u kvalitetu usluge.

2006. godinu započinjenmo s novim programom u našem asortimanu. Okov za nameštaj smo prikazali na 100m2 novog izložbneg prostora. Na kraju te godine je kompletirana prodavnica pločastih materijala i okova za nameštaj.

Naredne godine prolaze u jačanju unutar same kompanije, širenju asortimana proizvoda i usluga, kao i broja zadovoljnih klijenata.

2008. godine počinjemo sa prodajom okova za nameštaj pod brendom Bjekoli. Osnovna karakteristika ovog brenda je ponovo najbolji odnos cene i kvaliteta. Prve u brendu Bjekoli bile su ručice za nameštaj. Kolekcija od 150 modela izrađenih od aluminijuma sa odličnom završnom obradom pružile su mogućnost da pored maloprodaje krenemo sa veleprodajom ručica Bjekoli.

Do kraja godine počinjemo sa širenjem brenda Bjekoli i pored ručica u naš asortiman ulaze okovi za plakare i klizni sistemi, aluminijumski ramovi, šarke, klizači, rasveta za nameštaj i sl. U veleprodajnom portfoliu se tada nalazilo oko 350 artikala.

Sazrevši kao kompanija, sa izgrađenom pozicijom na tržištu, odlučujemo se da izađemo na sajam nameštaja u Beogradu i tako se predstavimo kompletnoj javnosti. Na sajmu je prikazana kompletna ponuda okova za nameštaj, kompletna ponuda pločastih materijala, kao i nameštaj napravljen od potpuno nove ploče - Eurolight. Utisci posetioca, a i naši utisci su bili sasvim zadovoljavajući za prvi put.

Godine 2010., iako uzdrmani od svetske krize, ulazimo u nove investicije. Kupovinom nove prodavnice na Novom Beogradu smo pokazali da se na nas mora računati u budućnosti, a postigli smo i to, da smo se približili našim klijentima. Takođe te godine smo ponovo na sajmu nameštaja u Beogradu gde je na simpatičan način prikazana kompletna ponuda okova za nameštaj sa akcentom na novu kolekciju ručica Bjekoli, nove klizne sisteme i okove za plakare, kao i na potpno novu grupu roba - folije za staklo, čime smo pružili mogućnost za kreativnost i posebnost u izradi nameštaja po meri.

Svakako da je nameštaj po meri bio od samog početka jedna od puteva koim smo se kretali. Danas svakako važimo za kompaniju koja može da se suoči sa svakim zahtevom u smislu opremanja objekata i privatnih stanova.

Danas kompanija Bjelogrlić komerc ima 45 zaposlenih, dve poslovne jedinice sa izložbenim showroom-om pločastih materijala i okova za nameštaj, kompletnih mašinskim pogonom u obe poslovne jedinice, nekoliko vozila za dostavu materijala, kao i profesionalnu ekipu z aizadu i montažu nameštaja po meri.

Poslovna jedinice Severni bulevar je u isto vreme direkcija, veleprodaja, maloprodaja, radionca za izradu kliznih vrata i aluminijumskih ramova, kao i radionica za lepljenje folija za staklo. Tu se takođe nalazi i proizvodnja nameštaj po meri. Celokupna jedinica se prostire na 1000m2 s a proizvodno magacinskim delom i novim prodajno-poslovnim prostorom na oko 400m2.

Ideja je da se osećate prijatno prilikom kupovine u Bjelogrlić komercu i da dobijete sve potrebne informacije o našeg stručnog osoblja, a sve vezano za vaš novi komad nameštaja. Bilo da ga izrađuje stolar ili Vi sami kvalitet materijala i kvalitet usluge će svakako zadovoljite prohteve i najzahtevnijih.

Ove godine kompanija Bjelogrlić komerc slavi 10. godina od osnivanja i spemila je specijalna iznenađenja tokom cele godine za sve posetioce sajta kompanije, kao i svih prodajnih mesta.

Pozivamo vas da nas posetite.