O Nama

Kompanija Bjelogrlić komerc osnovana je 2001. godine u Beogradu, u Srbiji i od tada uspešno radi na temeljima porodičnih vrednosti.

O nama – Proizvodnjom nameštaja i razvojem okova za sopstvenu proizvodnju nameštaja, porodica Bjelogrlić se bavi od davne 1973. godine. Ideje i iskustvo su se gradili u maloj stolarskoj radionici. Od samog početka, porodica Bjelogrlić je imala jasnu viziju da svojim kupcima pruži mogućnost kvalitetnog, funkcionalnog i modernog opremanja enterijera u skladu sa vodećim svetskim trendovima.

Osnovna delatnost

Osnovna delatnost kompanije Bjelogrlić komerc u početku je bila prodaja pločastih materijala i opremanje enterijera. Veliko iskustvo je doprinelo da se kompanija već nakon prve godine poslovanja proširi u pogledu asortimana proizvoda i usluga.

Ozbiljnost i posvećenost poslu, su rezultirali zadovoljstvom klijenata, koji su dali vetar u leđa za proširenje biznisa.

Vizija je prešla u realizaciju!

Realizacija je nakon više od tri decenije rada dovela do toga da kompanija Bjelogrlić komerc 2008. godine svoje mesto na regionalnom tržištu u oblasti okova i metalne galanterije za nameštaj, zauzme sa brendom Bjekoli i krene sa veleprodajom okova.

Doslednost ciljevima i konstatno usavršavanje, omogućili su jačanje i diferenciranje među konkurentima. Bjekoli je danas prestižno ime. Takođe se možemo pohvaliti i činjenicom da se Bjekoli okov uspešno probija i na zahtevno evropsko tržište.

Osnovna odlika brenda Bjekoli je odličan odnos cene i kvaliteta. Moderan i inovativan dizajn može da isprati i najzahtevnije projekte.

Preko 2000m2 poslovnog prostora, 50 zaposlenih, najsavremenija oprema za izradu nameštaja, veliki i bogat asortiman proizvoda i brza distribucija.

Prodajni prostor kompanije Bjelogrlić komerc

Prodajni prostor – show room pločastih materijala i okova za nameštaj, kao i prateći  proizvodno magacinski pogoni kompanije Bjelogrlić komerc nalaze se na dve lokacije u Beogradu. Na teritoriji opštine Zvezadara i opštine Novi Beograd.

U poslovnoj jedinici opštine  Zvezdara  nalazi se direkcija, veleprodaja, maloprodaja, radionca za izradu kliznih vrata i aluminijumskih ramova, kao i radionica za lepljenje folija za staklo. Tu se takođe nalazi i proizvodnja nameštaja po meri.

O nama – Preko 2000 m2 poslovnog prostora, 50 zaposlenih , najsavremenija oprema za izradu nameštaja, veliki i bogat asortiman proizvoda i brza distribucija. Sve je to doprinelo da seBjelogrlić komerc pozicionira na mestu jedne od vodećih kompanija u branši.

Standardi u pogledu kvaliteta proizvoda i usluga kompanija Bjelogrlić komerc je postavila tokom dugogodišnjeg poslovanja. Oni su važan činilac za odabir partnera za izradu nameštaja i uređenje enterijera uopšte.

Posetite naše prodajne salone, a mi ćemo se potruditi da opravdamo Vaše poverenje!