Proizvodnja nameštaja

Dnevne sobe

Savremena dnevna soba već pola veka ne menja svoju namenu i vrstu nameštaja. Stilovi se nižu, ponekad kombinuju, ali je njena namena uvek ista. Služi za okupljanje porodice, druženje, gledanje TV, prijem gostiju, odmor, čitanje i sl. Reči koje karakterišu nameštaj moderne dnevne sobe su jednostavan dizajn, kvalitetni materijali, elegancija formi i prilagodljivost.

„Dom je tamo gde je srce.“
„O ukusima ne treba raspravljati.“
„Lepota nikada ne izlazi iz mode.“

Sve su to smislene poruke, ali na pragu 2020. godine, naša obaveza je da pratimo i istražujemo trendove u proizvodnji nameštaja za dnevne sobe. Naš stručni tim Vas može uputiti u nove tendencije aktuelnih stilova nameštaja i boja.

Osetite radost i osećaj komfornosti u prostoru sa nameštajem dizajniranim po željama iz Vaše mašte. Pružite nam priliku da sa zadovoljstvom radimo ono sto volimo i učinimo Vas srećnim.

DNEVNA-SOBA-1
DNEVNA-SOBA-2
DNEVNA-SOBA-3

Pogledajte ponudu za dnevne sobe.

Online kupovina putem našeg web shop-a.

Dečije sobe

Dečja soba treba da bude idealan prostor za razvoj mališana, za odmor, opuštanje i pospešivanje njihove mašte. To je možda prostorija koju uređujemo s najviše iluzija i entuzijazma.

Mi mislimo na faktore koji utiču, kako na lepotu nameštaja za dečju sobu, tako i na  funkcionalnost dečjeg nameštaja.

DECIJA-SOBA

Pogledajte ponudu za dečije sobe.

Online kupovina putem našeg web shop-a.

Kuhinje

Prilikom izbora kuhinje, teško je pronaći kuhinju koja u potpunosti odgovara prostoru koji želite da opremite. Zadatak projektnog tima kompanije Bjelogrlić komerc jeste da napravi sklad između dizajna, funkcionalnosti i ograničenosti prostora.  Kuhinja je postala važan deo enterijera i ponekad stilski diktira izgled čitavog stana.

Ako želite da Vašom novom kuhinjom naglasite svoj stil i karakter, vreme je da upoznate najnovije modele kuhinja koje s pravom zaslužuju da budu centar lepog života.

U ponudi je veliki izbor materijala i dezena. Kako biste u svom domu imali kuhinju kakvu ste oduvek želeli odaberite kuhinju prema svojim afinitetima: rustičnu, u visokom sjaju ili mat, u kombinaciji sa staklom.

Kuhinju možete kupiti kompletnu ili izraditi pojedinačne elemente kuhinje.

KUHINJA

Pogledajte ponudu za kuhinje.

Online kupovina putem našeg web shop-a.

Američki plakari

Američki plakari su plakari kreirani s ciljem da se prostor u stanu maksimalno iskoristi. Poreklom su iz Amerike, kao što im i ime govori, gde predstavljaju standard u opremanju stanova i kuća.

Kako bi se smanjio prostor koji zauzimaju, američki plakari imaju klizna vrata koja su od poda do plafona. Moderan dizajn se lako uklapa u sve prostore, a odlična organizacija i skladištenje odeće koje američki plakari pružaju čine ih nezamenljivim.

Američki plakari proizvedeni u Bjelogrlić komercu su pre svega kvalitetni i funkcionalni. Izrađuju se prema Vašim željama i merama, uz savete našeg projektnog tima.  Ono što vredi istaći jeste velika brzina izrade američkih plakara, kao i veliki izbor dezena i kombinacija materijala za izradu američkog plakara. Sve su to elementi koji će doprineti da Vaš američki plakar izgleda perfektno.

AMERICKI-PLAKAR
AMERICKI-PLAKAR-2-(1)
AMERICKI-PLAKAR-1

Pogledajte ponudu za američke plakare.

Online kupovina putem našeg web shop-a.

Klizna vrata

Klizna vrata elegantnog dizajna idealna su za optimalno iskorišcenje prostora, bilo da se radi o vratima između dve prostorije ili vratima plakara. Klizna vrata mogu biti od poda do plafona, od zida do zida tako da prekriju svaki milimetar prostora koji ne želite da bude vidljiv.

Dizajn kliznih vrata zavisi isključivo od Vas!

Što se tiče ispune, izbor materijala je veliki. Mogu biti od furniranog ili farbanog medijapana, iverice, stakla sa folijom, aluminijumska ispuna.

Klizna vrata mogu biti u četiri boje: alu mat, sjaj, rose gold i boja drveta.

Takođe mogu biti plastificirani po RAL karti.

KLIZNA-VRATA-PREGRADNA
KLIZNA-VRATA-1
KLIZNA-VRATA-2

Pogledajte ponudu kliznih vrata.

Online kupovina putem našeg web shop-a.

Spavaće sobe

Zamislite da je vaša spavaća soba dobro uređena, da ste izabrali vaše omiljene boje, pravi nameštaj, savršene zavese i predvideli svaki detalj. Ali ipak, posle izvesnog vremena, primećujete da nešto nedostaje. Jednostavno Vam nešto fali i čini Vam se da je ideja bila bolja od realizacije. Stvaranje ambijenta u spavaćoj sobi, koji je nalik onom u omiljenom časopisu, zahteva strpljenje i preciznost, ali vredi truda.

Spavaća soba je jedna od prostorija u kojoj nam je na prvom mestu važna udobnost i funkcionalnost. Izborom pravog nameštaja za spavaću sobu, kao i pratećih detalja postaje prava oaza mira.

Naš tim je tu da  Vam pomogne tako što će vam ponuditi elegantnu inspiraciju!

Enterijer spavaće sobe upotpunite nameštajem iz naše proizvodnje:

  • Noćni stočići
  • Američki plakari
  • Ramovi kreveta
  • Police

Ili kao opciju izaberite da naš profesionalni tim u potpunosti dizajnira Vašu oazu.

SPAVACA-SOBA-1
SPAVACA-SOBA
SPAVACA-SOBA-2

Pogledajte ponudu za spavaće sobe.

Online kupovina putem našeg web shop-a.

Kancelarijski nameštaj

Opšte je poznato da boje enterijera nesumnjivo stimulišu čula i da su važan faktor našeg raspoloženja. Zato i jeste od suštinskog značaja da se okružimo harmoničnim ambijentom. To treba da uzmemo u obzir prilikom kreiranja optimalnog radnog okruženja.

Činjenica je da je naše raspoloženje u ​​velikoj meri vezano za produktivnost. Što smo zadovoljniji, to ćemo biti efikasniji i kreativniji.
Da bismo postigli skladno okruženje u kojem ćemo biti produktivniji, treba da pronađemo boje koje nas stimulišu, ali istovremeno ne izazivaju razdražljivost i nestrpljenje.

Prilikom izbora nameštaja i  boja za vaše radno mesto, potrebno je uzeti u obzir nekoliko faktora.

Koliki je prostor kojim raspolažemo?
Koja vrsta aktivnosti će se obavljati u njemu?
Da li rad zahteva visoku koncentraciju?
Da li će se u ovom prostoru razvijati kreativnost?
Da li je namenjen za timski rad?

Postizanje ravnoteže materijala, boja i tekstura pomaže u sprečavanju monotonije, kao i postizanju inspirativnog kancelarijskog prostora. Važno je da kancelarije budu adekvatno dizajnirane, da raspored nameštaja bude optimalan, boje zidova usklađene sa ambijentom, a prostor osvetljen u skladu sa aktivnostima koje se odvijaju u njemu.

U našoj ponudi možete pronaći :

  • različite kancelarijske (office) programe nameštaja
  • potkonstrukcije
  • modularni sistemi veza nameštaja (modularne police)
  • konferencijski stolovi
  • podesivi radni stolovi

Stolovi podesive visine su danas standardni deo modernog zdravog i dinamičnog radnog mesta. Jednostavnim pritiskom na taster podešavate visinu kancelarijskog stola i menjate Vaš radni položaj iz sedećeg u stojeći i obrnuto. Time se izbegavaju negativne posledice dugog sedenja, a ne prekidaju se radne aktivnosti.

KANCELARIJSKI-NAMESTAJ
KANCELARIJSKI-NAMESTAJ-2
KANCELARIJSKI-NAMESTAJ-1

Pogledajte ponudu za kancelarijski nameštaj.

Online kupovina putem našeg web shop-a.

Komadni nameštaj

Komadni nameštaj je mali ali važan detalj svakog enterijera. U zavisnosti od prostora komadni nameštaj svoje mesto nalazi u predsoblju, dnevnoj sobi ili trpezariji.

U komadni nameštaj spadaju komode različitih namena, oblika i materijala. Izrađuju se od univera, farbanog medijapana i furniranog medijapana. Mogu biti i u kombinaciji sa staklom, aluminijumom.

U komadni nameštaj pored komoda spadaju i razni ukrasni (dekorativni) stolovi, vitrine, biblioteke, zidne police, tv police, cipelarnici i sl.

KOMADNI-NAMESTAJ
KOMADNI-NAMESTAJ-3
KOMADNI-NAMESTAJ-2

Pogledajte ponudu za komadni nameštaj.

Online kupovina putem našeg web shop-a.

Frontovi

Odstupite od jednoličnog enterijera i unesite novi život u Vaš dom!

Da li Vam je nekada u kući zasmetao stari nameštaj koji je izgubio sjaj i više nije moderan?

Uz malo mašte i veštine stare komode ili ormane možete učiniti vrlo modernim i upečatljivim komadima nameštaja. Rešenje je jednostavno! Zamenite frontove i postavite nove ručice na Vašem nameštaju.

To možete učiniti tako što ćete uzeti mere Vašeg nameštaja, a uz pomoć naših dizajnera doći ćete do idealnog estetskog rešenja,

Izaberite frontove od atraktivnih dezena iverice, farbanog ili furniranog medijapana, aluminijumskih ramova sa staklom kao ispunom.

Nakon izbora dezena i materijala, sledi izrada i montaža novih frontova.

Ukoliko imate iskustvo u radu sa alatom i imate vremena, frontove možete montirati i sami.

U slučaju da trebate našu pomoć, mi ćemo to uraditi umesto Vas!

FRONTOVI
FRONTOVI-2
FRONTOVI-1

Pogledajte ponudu frontova.

Online kupovina putem našeg web shop-a.

Nameštaj po meri

Izrada nameštaja po meri u poslednjih nekoliko godina zauzima sve veći značaj. Kako zbog nedostatka prostora u stambenim i poslovnim prostorima, tako i zbog želje klijenta da učestvuje u izradi svakog komada nameštaja u svom stambenom ili poslovnom prostoru.

U nameštaj po meri spadaju kuhinjski elementi, komadi nameštaja za dnevnu sobu, spavaću sobu, dečiju ili radnu sobu, kao i za kancelarijski ili poslovni prostor.

Važno je napomenuti da je Bjelogrlić komerc opremao mnogobrojne barove, restorane, apoteke, salone nameštaja, apartmane, ambasade, pekare. Velika je lista zadovoljnih klijenata, kao i lista kreativnih rešenja koja su delo našeg projektnog I proizvodnog tima.

Vaše je samo da zamislite nameštaj, a naš posao je da sve to realizujemo!

Kvalitetni materijali, izuzetni i moderni okovi, vrhunske mašine za obradu materijala, stručni ljudi sa dugogodišnjim iskustvom u izradi nameštaja čine elemente koji će biti utkani u svaki komad Vašeg nameštaja.

NAMESTAJ-PO-MERI-1

Pogledajte ponudu nameštaja po meri.

Online kupovina putem našeg web shop-a.

Opremanje enterijera

Enterijer je mesto gde naša priča počinje!

Enterijer ispunjen nameštajem čistih i jasnih linija koje nameću najnoviji trendovi, ugodan je za stanovanje ili poslovnu delatnost i jednostavan za održavanje.

Opremite Vaš enterijer modernim komadima nameštaja iz naše proizvodnje.

Tu smo da ispunimo sve Vaše zahteve i rešimo večitu dilemu – kako prostor bez karaktera pretvoriti u prostor sa dušom. Uz sve to vam nudimo savremen dizajn, vrhunski kvalitet, maksimalnu funkcionalnost i iskorišćenost prostora.