Usluge

Izrada 3D projekata za nameštaj

Usluge – Zar ne bi bilo sjajno kada biste mogli da vidite kako bi novi komad nameštaja ili raspored izgledao u domu pre nego što potrošite novac na kupovinu?

Pre nego što uložite trud i vreme da enterijer konačno i uredite, uz pomoć našeg stručnog tima, možete videti kako bi Vaše dizajn ideje izgledale u Vašim prostorijama.

Projektom enterijera mogu biti obuhvaćeni celi objekti, a mogu biti obrađene samo određene prostorije ili delovi prostora, komadi enterijerske opreme i nameštaja koje želite da naglasite, popravite, osvežite ili funkcionalno doradite.

Projektovanje našeg modernog nameštaja rade školovani i obučeni profesionalci – arhitekte i dizajneri. Projektovanje se radi u kompjuterskim programima.  Naše prednosti usled korišćenja ovog softvera su mnogobrojne. Neke od njih su izmene na projektu u toku razgovora, brz odabir materijala i brza izmena dekora, 3D prikaz Vašeg nameštaja, brze ponude – u kratkom roku dobijate tačnu cenu.

Krajnji glavni projekat će sadržati sve detalje vezane za Vaš novi nameštaj, kao i rokove isporuke i montaže

3d_kuhinja_1
3d_kuhinja_2

Pronašli ste uslugu koja vam je potrebna?

Obrada materijala na CNC masini

CNC – Computer Numerical Control mašine

Bez njih se u današnje vreme ne može ni zamisliti izrada jedinstvenih predmeta kao ni savremeno modelarstvo.

Ona prati najaktuelnije tehnološke trendove. Zahvaljujući CNC mašini, mi Vam garantujemo kvalitetnu i jedinstvenu izradu svakog pojedinačnog komada nameštaja. Ova mašina podrazumeva krivolinijsko i 3D sečenje, rezanje, bušenje i oblikovanje drveta pomoću numerički kontrolisane mašine.

Obrada-na-CNC-u

Pronašli ste uslugu koja vam je potrebna?

Sečenje

Sečenje materijala za izradu nameštaja vršimo na horizontalnim formatizerima, na kojim je preciznost rezanja dovedena do maksimuma.

Veliki izbor različitih dezena probranih kvalitetnih materijala, vrhunski kvalitet sečenja po meri i obrade materijala, ali i znanje stečeno kroz dugogodišnje iskustvo, činenjice su zbog kojih biste poželeli da postanete deo  naše zadovoljne klijentele.

secenje

Pronašli ste uslugu koja vam je potrebna?

Kantovanje

Detalji na svakom komadu nameštaja su važni! Da li ste znali da 90% ljudi prvo primeti detalje. Kada je već tako odaberite pametno svaki detalj Vašeg nameštaja.

Kvalitet ivice prilikom izrade nameštaja, kao i kantovanja, sve su važniji. Stoga u svim našim proizvodnim poslovnicama sa najmodernijim mašinama za kantovanje investiramo u optimizaciju usluge kantovanja.

kantovanje

Pronašli ste uslugu koja vam je potrebna?

Izrada vrata za američki plakar

Bilo da ste stolar ili “sam svoj majstor”  na pravom ste mestu!

Uslužno izrađujemo vrata američkog plakara. Moguće je iseći i obraditi aluminijum kao i ispunu, po Vašoj želji. Nakon toga Vi možete sami nastaviti proces sklapanja vrata za američki plakar, ili ih mi možemo sklopiti umesto Vas.

americki-plakar-2
americki-plakar-1

Pronašli ste uslugu koja vam je potrebna?

Izrada aluminijumskih ramova za frontove

Sečenje, sklapanje, bušenje rupa za šarke i ručice, i izrada aluminijumskih ramova.

Veliki izbor profila, modela i boja oplemeniće Vaš nameštaj i učiti ga efektivnijim, funkcionalnijim i modernijim.

aluminijumski-profil-za-ram-1
aluminijumski-profil-za-ram

Pronašli ste uslugu koja vam je potrebna?